mandag 24. august 2009

Design Passion -Stocholm 09


Nå er ferien forlengst over, og høsten er på god vei, om jeg vil det eller ikke. Iløpet av sommeren dro sjømannen og jeg på en liten ferietur til Sverige. Vi lasta bilen full med telt, 2 skummgummi madrasser og en masse annen bagasje. Det ble en tur som inneholdt 2 overnattinger på camping og 4 netter på hotell. (Det var dårlig vær når vi skulle dra hjemmefra så vi bestilte like godt noen netter på hotell.) Et lite tips ang. teltcamping; Før vi dro vasket vi innerteltet med rikelig mengder skyllemiddel. Det var nesten en drøm å oppholde seg i teltet uten den ekle, klamme teltlukta!!

Mens vi gikk i Stockholms gater oppdaget vi ved en tilfeldighet at Design Passion fant sted akkurat da. "En sex veckor lång explosion av kreativitet", som de kalte det.

Det var veldig mye stillig, men ikke alt var like imponerende.
Dette er noen av bildene jeg knipset...


Det var utrolig gøy å bare gå å se på diverse løsninger og snedige påfunn.
Synes forresten at sjømannen fortjener en applaus, etter å gå gått gjennom denne store laburinten, så positiv, da vi egentlig var på utkikk etter en café.
Kommer plutselig tilbake ;)
Klem

7 kommentarer:

opp ei trapp og inn ei dør! sa...

Så gøy å treffe på en sånn utstilling da,når en egentlig er på vei til cafè:) Alltid kjekt med inspirasjon og kreative idèer. Og tipset om teltduken var jammen ikke dumt.. Skal huske på det når neste teltsesong er i gang, tviler på at det blir noe telttur på oss med det første. Skal holde deg oppdatert ang huskjøp ja, foreløpig har vi ikke funnet noe som vi vil gå for, men det dukker jo stadig opp nye boliger for salg så vi får se.. :)

Maria sa...

Så fine bilda du har tatt, va sekkert arti å få me seg derre utstillinga ja:)høres ut som ein fin tur...

GundaM sa...

Stilig det øverste interiøret!!

Men du teltur...? Herligheten du er tøff;))) HIhi

Lenge siden jeg har sett ditt blide åsyn nå, men er ejg ikke på ferie er ejg jo syk men nå, nå er ejg i formen igjen tror jeg;)

Håper det er bra med deg og.

KLem

Merete sa...

Hå, må sei du har ein tålmodig mainn ja. :) veit ikke om æ hadd fått me min på nå sånt... :) ellers e de godt me ferie da, å vældi luksus å ligg på hotell, å ikke minst å berre vårrå dåkk to....kooos...

GundaM sa...

Husker du appelsinbildene mine enda..? Wow, det betyr aT DE VAR BRA!!! Tusen takk,)

Ja, stikk innom imorra du! Har et møte og tenkte legge bilder i container bloggen men spør etter emg da ;)
Har jo fått emg en butikkhjelper nå, det er litt godt å ha innimellom ja.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Å, ja det må jo ha vært veldig morsomt å gå der og titte. Ser de har hengt dagros opp på veggen. Hos meg ligger hun trygt på gulvet;)

Ønsker deg en herlig helg
klem

GundaM sa...

Hmmm, så stille her inne og ser ikek noe til deg in real life heller...?

regner emd det er travle dager til deg og.

Til neste helg skal vi ha utstilling, oppi et stabbur i bygda her. Et nydelig hus, velkommen skal du være!!!